ایران رییس شورای اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ایران رییس شورای اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد شد

جمهوری اسلامی ایران موفق شد جایگاه ریاست شورای اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد را برای دوره ۲۰۲۱-۲۰۲۰ به‌رغم کارشکنی‌های آمریکا به‌دست آورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 01
کد خبر: ۵۳۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تلاش های آمریکا در جهت مانع تراشی برای فعالیت‌های کشورمان در نهادهای بین‌المللی، جمهوری اسلامی ایران موفق شد جایگاه ریاست شورای اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد را برای دوره ۲۰۲۱-۲۰۲۰ به دست آورد.

 

در بحبوحه تنش‌ها و اختلافات موجود بین ایالات متحده آمریکا و کشورمان، آمریکا با کارشکنی در روند انتخاب شورای اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد، با توسل به بهانه‌های سیاسی تلاش کرد تا ضمن ابراز مخالفت نسبت به ریاست ایران، اجماع موجود میان اعضا را زیر سوال برده و مانع ریاست ایران بر این شورا شود. ایالات متحده همچنین تهدید کرد که در صورت انتخاب ایران، با خروج از این نهاد سازمان ملل، کمک‌های مالی و همکاری خود را با این شورا قطع خواهد کرد.

 

علی‌رغم بهره برداری این کشور از همه مکانیسم‌های مالی، سیاسی و سازمانی موجود از جمله فشار بر دبیرخانه و سایر کشورها، تلاش‌های دیپلماتیک کشورمان در سفارت جمهوری اسلامی ایران در کنیا، در به‌کارگیری ابزار دیپلماسی، مذاکرات متعدد با کشورهای مختلف و همچنین ارائه تفسیر حقوقی مستدل در رد نظر و اقدام آمریکا، نهایتاً این تحرکات منجر به اجماع کشورها در حمایت از ایران و محکومیت اقدام یکجانبه گرایانه ایالات متحده شد.

 

با توجه به فضای حاکم بر اجلاس، آمریکا از مواضع خود عقب نشینی کرد و در نهایت در نشست آنلاین و مجازی این شورا، جمهوری اسلامی ایران با اجماع و بدون هیچ مخالفتی به‌عنوان رئیس شورای اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد برای مدت یک سال انتخاب شد.

 

برنامه اسکان ملل متحد یکی از بازوهای اجرایی سازمان ملل متحد است که در موضوعات مرتبط با چالش‌های اسکان بشر و همچنین توسعه شهری پایدار فعالیت می‌کند.

 

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار